понеділок, 5 травня 2014 р.

Модуль 11. Рефлексія

     З усього того, чому я навчилася на цьому тренінгу, на мою думку, найефективнішим для навчання моїх учнів буде вміння правильно користуватися інтернетом, створювати презентації, шукати та обробляти інформацію та презентувати результати своїх досілджень. Учитель, орієнтований на реалізацію проектної діяльності, повинен не лише добре знати свій навчальний предмет, а й бути компетентним в інших галузях науки, бачити точки їх перетину. Окрім того, педагог повинен добре знати можливості своїх учнів, їх нахили, здібності, конкретні уміння, інтереси та бажання. Дуже важливо результати учнівських проектів публічно демонструвати, адже недаремно в народі кажуть: "Вміла смачно готувати та не вміла подавати". Очевидно, що саме за допомогою методу проектів вчитель вдало зможе поєднати усі вище перераховані вміння та використати їх на практиці.
     Я щиро сподіваюся, що використання сучасних технологій приведе мене та моїх учнів до успіху. Програма Intel заохочує учителів широко впроваджувати в педагогічну діяльність саме проектні технології, здатні розвивати дослідницькі, пошукові, аналітичні вміння та навички учнів. 
     Дякую за можливість навчання в програмі «Навчання для майбутнього» та рекомендую її для творчого наслідування кожному, хто прагне постійно підвищувати свій професійний рівень.

Немає коментарів:

Дописати коментар